Värdskapsutbildningen​

Höga Kustens digitala värdskapsutbildning varvar destinationskunskap med värdskapsscener. Utbildningen är gratis och obligatorisk för dig som är en InfoPoint och en bra grund för alla som arbetar inom Höga Kustens besöksnäring.

Värdskapet i Höga Kusten

En utbildning i destinationskunskap, bemötande och värdskap

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. Ett förhållningssätt som handlar om bemötande. Denna konst kan utövas av alla, oavsett verksamhetens art och storlek. Att sätta fokus på värdskap och bemötande är en investering i långsiktig konkurrenskraft.

Höga Kusten storsatsar på värdskap!

Höga Kusten ska bli vida känt för sitt goda värdskap. Bakom satsningen ligger kommunernas utvecklingsbolag Höga Kusten Destinationsutveckling AB och näringslivsägda Höga Kusten Turism AB som gemensamt har identifierat värdskap som en betydelsefull konkurrensfaktor för destinationen.

Målsättningen är att genom kunskap och inspiration skapa medvetenhet och förståelse för vad värdskap är och hur alla kan bidra till att skapa en välkomnande destination man gärna återvänder till.

Är ni intresserade av att testa utbildningen ? Eller skräddarsy en del för er egen organisation med vår värdskapsutbildning som bas – tveka inte att ta kontakt med oss.

Gå värdskapsutbildningen

Vår ambassadör Magdalena Forsberg ger sig ut på en resa genom Höga Kusten och bjuder på smakprov av vad destinationen har att erbjuda. Hennes resa varvas med skådespelarscener, fakta och tips om hur man utövar ett gott värdskap.

I den interaktiva utbildningen navigerar du enkelt genom filmer, kunskapstester och information, allt presenterat på ett pedagogiskt och underhållande sätt. Du utgår från dina egna förutsättningar, väljer din egen studietakt och genomför utbildningen när det bäst passar dig. Efter avslutad utbildning erhåller du ett diplom.

Kontakta oss för att gå utbildningen.