Samprofilering​

När Höga Kustens logotyp ska användas i samband med andra varumärken eller tillsammans med andra organisationer eller produkter finns två samprofileringslogotyper att välja bland. Dels en stämpellogga på vald placering, dels en linjelogga som en bård på vald placering.

Möjlighet till samprofilering och produktplacering

Nyttja Höga Kustens varumärke i din verksamhet

När du som avsändare vill markera tillhörighet med det starka varumärket Höga Kusten finns möjlighet att nyttja våra samprofileringslogotyper.

När kan jag använda det?

När du vill använda Höga Kustens logotyp i samband med andra varumärken eller tillsammans med andra organisationer eller produkter. 

Till exempel som en del i en annons, trycksak eller digitalt på en hemsida eller på en fysisk produkt eller dess paketering/omslag.

Hur kan jag använda det?

Det finns två samprofileringslogotyper att välja mellan. En stämpellogga och en linjelogga.

Vår primära logotyp får inte användas (undantag till detta gäller i de fall där Höga Kusten står som avsändare tillsammans med andra, exempelvis evenemangsponsor eller liknande).

Stämpelloggan passar bra att använda som en stämpel/märke för att visa på samhörighet och stolthet.

Linjeloggan ger ett mer stilrent uttryck och placeringen gynnar linjekaraktären. Se exemplet nedanför på den här sidan. Linjen ska vara utfallande eller gå runt produkten.

Samprofilering Eldveckan

Varsågod att ladda ner logotyper för Eldveckan att använda i din marknadsföring av Eldveckan i Höga Kusten.