Kontakta oss​

Vi drivs av en kärlek till den plats vi har valt att leva på. Tillsammans med drivna entreprenörer och hängivna politiker verkar vi för att besöksnäringen ska bli en ny basnäring i Höga Kusten. Vi tror på nyfikenhet så tveka inte att kontakta oss!

Vi tror på nyfikenhet,
så tveka inte att kontakta oss!

Mattias Peterson

VD

Mattias har lång erfarenhet av plats- och stadsutveckling och kommer närmast från uppdraget som näringslivschef i Tibro kommun. Under många år och i flera olika uppdrag har Mattias arbetat med olika samverkansmodeller och -organisationer som engagerat aktörer från både det offentliga, ideell sektor och privata företag för att lyfta och utveckla platser. Med erfarenheter från Företagarna, LRF och Fastighetsägarna har han också en god kunskap om villkoren för företag att leva och utvecklas och är väl förtrogen i det viktiga samspelet mellan det offentligas förutsättningar och företagens behov. Sedan 2022 är Mattias också ledamot i styrelsen för Svenska Stadskärnor.

Maria Lundkvist

Verksamhetsledare Turistservice

Maria Lundkvist kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef för Höga Kusten Turism. Maria har en lång och gedigen bakgrund inom besöksnäringen såväl internationellt som i Höga Kusten. Som ansvarig för destinationens Turistservice har hon användning av sin starka drivkraft att bygga nya verksamheter, ett stort nätverk samt en stark kärlek till Höga Kusten.

Cecilia Lideskog

Strategisk utveckling

Cecilia har under 20 år arbetat med näringslivsutveckling och offentlig finansiering, med särskilt fokus på EU-finansiering. Hon har stor erfarenhet av att skapa och driva projekt och har tillsammans andra aktörer varit engagerad i många utvecklingsprojekt i Höga Kusten. Cecilia har arbetat som Strateg på Höga Kusten Destinationsutveckling sen starten 2014.

Marcus Strömsten

Digital närvaro, Turistservice

Marcus Strömsten har tidigare arbetat på Härnösands Turistbyrå. Marcus har ett intresse för teknik och digitala verktyg, vilket han har stor användning av i sitt jobb som ansvarig för Höga Kustens digitala närvaro. Marcus har även en ingenjörsutbildning från Mittuniversitetet i ryggsäcken.

Louise Nordlander

Kommunikation

Louise kommer närmast från ett arbete som kommunikatör på Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands län. Hon har en journalistisk bakgrund och har även arbetet som copywriter på en reklambyrå. Louise gillar dialog och informationsutbyte, något hon har glädje av i sitt jobb som ansvarig för Höga Kustens kommunikation.

Katrin Larsson

InfoPoint, Turistservice

Katrin har en utbildning inom ledarskap och turism och har varit verksam inom ett flertal branscher. Med en positiv inställning och passion för nätverkande har hon skapat sig ett brett nätverk, vilket hon har stor användning av i sin tjänst som InfoPoint-ansvarig i Höga Kusten. Katrin brinner för värdskap och har som mål att stärka ambassadörsskapet i destinationen.

Joel Libell

Strategisk utveckling

Joel började jobba inom besöksnäringen vid Skuleberget för 15 år sedan. Sedan dess har han vandrat genom föreningslivet med Svenska turistföreningen i fjällen, näringslivet med Fjällräven och nu närmast kommer han från en tjänst som friluftsstrateg på Örnsköldsviks kommun. Joel har även en biologexamen och en guideutbildning från Umeå universitet i bagaget. I bolaget är Joel med och tar ut riktningen för Höga Kusten mot 2030 med särskilt fokus på hållbarhet, naturturism och infrastruktur.

Andreas Olsson

Exportsäljare

Andreas har arbetat i rese- och turismbranschen i över 15 år. Både i egna bolag och som anställd. Erfarenheten ligger främst i internationell paketering, marknadsfrågor, events och sälj. Andreas huvudsakliga arbetsuppgifter är i projektet Höga Kusten på Export, vars fokus ligger på att upparbeta nya kanaler och kontakter för att få fler utländska gäster att ta del av vår fantastiska destination.

Kontakt

Höga Kusten Destinationsutveckling AB

Järnvägsgatan 6, 89131 Örnsköldsvik

info@hkdest.se

Org.nr: 556961-4067

Fakturorna skickas via mejl i pdf-format till faktura@hkdest.se, eller postas till följande adress:

Höga Kusten Destinationsutveckling AB
Kund-id FRX5108
FE 301
105 69 Stockholm

Följande gäller:

  • Vi betalar våra leverantörsfakturor på 30 dagar netto.
  • Vi betalar ej några faktureringsavgifter.
  • Inkomna PDF-filer får endast innehålla en faktura, inklusive samtliga bilagor, per fil.
  • Ovanstående mejladress måste stå i till-fältet
  • Eventuell text i själva mejlet kommer inte att läsas av mottagaren eftersom mejlet tolkas maskinellt.

Mejla eller skicka endast fakturor till denna adress, övrig post sänds till vår ordinarie postadress:

Höga Kusten Destinationsutveckling AB
Järnvägsgatan 6
891 31 Örnsköldsvik

Fakturor som inte motsvarar ovanstående krav kommer att sändas åter till Er för komplettering/åtgärd.

Vänligen uppdatera Ert kundregister med denna information.

Ladda ner fakturauppgifter (PDF)