Introduktionsutbildning för sommarpersonal

En digital introduktionsutbildning underlättar för dig som arbetsgivare. I kombination med introduktion på plats i verksamheten, ger den våra nya servicekompisar bästa möjliga start inom branschen

Information om utbildningen

Skapa de bästa förutsättningarna för dig och din personal

Så här går utbildningen till

Tanken är att underlätta för dig som företagare i introduktionen av den sommarpersonal som du har anställt i din verksamhet, och bidra till att ge våra nya servicekompisar bästa möjliga start inom branschen.

Utbildningen riktar sig till ungdomar som är nya på arbetsmarknaden och i ert företag. Det är en generell utbildning som bland annat innehåller en introduktion till besöksnäringen som möjligheternas bransch, rättigheter och skyldigheter som anställd och vikten av ett gott värdskap. Allmänna och råd och instruktioner varvas med röster från branschen, som delar med sig av tips och erfarenheter från sina egna verksamheter.

Utbildningen är helt digital och kan genomföras på dator eller telefon. I sin helhet tar den ca 30 minuter att genomföra, och det går bra att pausa och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Gå utbildningen här

Utbildningen är kostnadsfri! Deltagare får ett diplom som skickas digitalt efter avslutad utbildning.