Kommunikations-
kampanj för rekrytering till
The High Coast of Sweden

Höga Kusten Destinationsutveckling gör tillsammans med Region Västernorrland 2023 en kampanj med syftet att synliggöra vilka fantastiska möjligheter det finns till spännande jobb inom besöksnäringen i Höga Kusten.

Vad går kampanjen ut på?

Vi vill genom kampanjen visa platsen Höga Kusten och den lägereldskänsla vi som bor och arbetar här får uppleva varje dag. Kampanjen kommer att bygga på Höga Kustens starka varumärke som besöksmål.

www.hogakusten.com/jobb kommer vi att samla lediga tjänster och sedan via digitala kampanjer marknadsföra dessa runt om i landet. Kampanjen kommer att pågå mellan mars-maj 2023. Om du som företagare vill vara med på kampanjen så kan du lägga upp dina tjänster nedan. Målgruppen för kampanjen är personer mellan 16-30 år som är intresserade av att säsongsjobba i Höga Kusten.

Rekrytera nya medarbetare

I formuläret här nedanför kan du som företag inom besöksnäringen i Höga Kusten fylla i lediga tjänster du har för närvarande. Höga Kusten Destinationsutveckling står för att samla rekryteringsbehovet på en gemensam sida på hogakusten.com/jobb, och att sprida den sidan genom annonsering i olika digitala kanaler där vi kan nå ut till potentiella kandidater. Lägg gärna in annonserna på Arbetsförmedlingen.se också. Detta är ett komplement.

Var en del av kampanjen -
lägg in din jobbannons här!

Useful

Här ger vi dig några fler genvägar till andra möjligheter inom kompetensförsörjningsområdet.