SWEDISH WORKSHOP

Höga Kusten på plats på Swedish Workshop

Visit Sweden arrangerar varje år Swedish Workshop där utlänska researrangörer träffar svenska "säljare". Över 1600 möten gjordes under måndagen i Umeå, där Swedish Workshop i år hölls.

 

 

 

.

 

 

Höga Kusten var en av ca 120 säljare. På plats i Höga Kusten kläderna var Maarja Edman och Mia Karlsson. 22 inbokade möten ( fler hade önskat få träffa oss) - med start kl 09.00 och sista handslaget skakades 16.55. Extra roligt att framsides bilden på reserarrangörernas pärm för dagen var en Höga Kusten bild.

 

Höga Kusten har så mycket att erbjuda den utlänska marknaden - vi lyfte vårt världsarv, vår fantastiska diversifierade natur, boendeanläggningar, aktiviteter och den fina Höga Kusten stoltheten med ett välkomnande värdskap som ska genomsyra ett besök hos oss.

I samband med de 2 dagarna i Umeå - arrangerades pre-and posttours. Vi har haft tre utlänska reserarrangörer på plats under slutet av förra veckan - samt tre st som har guidats runt och upplevt Höga Kusten efter Swedish Workshop. Entreprenörerna har leverat på topp - och det har varit mer än nöjda arrangörer som har åkt hem till Nederländerna, UK, Tyskland och Indien.

 

Uppföljningen av denna intensiva vecka kommer att göras omgående. Den internationella marknaden jobbar nu med införsäljning av 2019 - och redan nu finns Höga Kusten som en köpbar upplevelse för kunder i Tyskland och Nederländerna hos arrangörer.

 

Swedish Workshop är ett led mot Höga Kusten Destinationsutvecklings vision; Att bli en internationell destination i världklass, och skapadet av 800 nya jobb år 2025.