En Dag med Höga Kusten

En Dag med Höga Kusten

Varmt välkommen till en dag tillägnad dig som vill utveckla Höga Kusten!

Välkommen till en sann inspirationsresa. En dag som fokuserar på själva kärnan i vår destinations utveckling, nämligen vårt varumärke. Hur ser omgivningen på Höga Kusten? Vilka unika reseanledningar lockar besökarna till destinationen? Vilka berättelser är viktiga att vi förmedlar? Betydelsen av värdskapet och kanske viktigast - vad behöver vi utveckla för att Höga Kusten ska fortsätta vara en destination på frammarsch?Med oss på denna resa under dagen har vi Helena Nordström från Placebrander, som är ledande i Sverige när det gäller platsvarumärkesanalys. Lyssna på henne och flera andra under dagen som tagit sitt företag till nya höjder genom förbättrad marknadskommunikation och varumärkesbyggande.

 

Dessutom gästas vi av Karin Ljungmark Malmström från Identx, som har gedigen erfarenhet av att hjälpa organisationer att komma från planer till handling. Från analys och strategi till att visualisera och kommunicera varumärket internt och externt - med affärsnytta och tillväxt i fokus.
 

Vad betyder ett varumärke egentligen och hur bygger man ett framgångsrikt varumärke? På vilket sätt skapar jag konkret lönsamhet genom att stärka företagets varumärke? Och vad krävs av mig och min verksamhet? Inspireras av Malin Wiklund och Peder Sundström från Devocy Communication, och hör mer om varför varumärket är ditt företags viktigaste tillgång och källan till både lönsamhet och mer affärer.

 

Vi kommer även att få träffas tillsammans i kreativa workshops, för att driva destinationens varumärke framåt. Ett viktigt verktyg på vår gemensamma resa är givetvis ’Värdskapet i Höga Kusten’ – en digital värdskaps- och destinationsutbildning som lanseras denna dag. Utbildningens ciceron Magdalena Forsberg delar med sig av varför hon brinner för just vår destination.

 

Varmt välkommen till en viktig dag för vår destination - En dag med Höga Kusten!

 

 

Plats:     Hotell Hallstaberget, Sollefteå

 

Dag:      Onsdag den 13 April

 

Tid:        09.30-16:00 

 

Pris:      495 kr + moms, Inkl frukost, lunch & eftermiddagsfika

 

Följ länken för att anmäla dig.

 

Varmt välkommen!