Birka Cruises satsar på Höga Kusten

Birka Cruises satsar på Höga Kusten

– kör fem kryssningar under sommaren 2018

Intresset för Höga Kusten är väldigt stort och som ett kvitto på det utökar Birka Cruises sin satsning på kryssningar till Höga Kusten. Sommaren 2018 angör kryssningsfartyget till Härnösand fem gånger jämfört med fyra gånger under sommaren 2017.

Birka är det första och enda kryssningsfartyg någonsin som går inomskärs i Höga Kusten och världspremiären 2016 blev en succé med tre fullbokade kryssningar. 2017 gjorde Birka tre kryssningar till Höga Kusten och Luleå och en fjärde kryssning med Härnösand som enda stopp.

 

Minnesvärda utflykter

– Vi har ett bra samarbete med Birka Cruises och tillsammans har vi hittat ett sätt att paketera Höga Kusten som uppskattas av besökarna. Vår destination erbjuder fantastiska förutsättningar för att vara aktiv ute i vårt unika naturvärldsarv och kombinerat med en härlig gemenskap och fantastiska smakupplevelser satsar vi stort på minnesvärda utflykter. En nyhet för i år är turen ut till Mjältön för bestigning av Sveriges högsta ö - en tur som kommer att bli fantastiskt minnesrik, säger Mia Karlsson, Höga Kusten Turism.