Arbetsstugor med HKT med fokus på vinter

Var med på arbetsstuga och fyll på utbudet av vinteraktiviteter och vinterpaket på webben hogakusten.com och i appen.

Höga Kusten Turism bjuder tillsammans med Höga Kusten Destinationsutveckling in till digitala arbetsstugor för Höga Kusten Turisms medlemmar. Fokus ligger på att fylla på utbudet av vinteraktiviteter och vinterpaket på webben hogakusten.com och i appen. Höga Kusten börjar göra sig ett allt starkare namn även när det kommer till vinterupplevelser. Längdskidåkning, alpint, snöskovandring, långfärdsskridskor och hundspann är några av de aktiviteter som erbjuds. Vi ser även en större efterfrågan på boenden kombinerat med vintriga upplevelser. Tillsammans hjälps vi åt att marknadsföra destinationens erbjudanden på bästa sätt.

Vi går även igenom lite kring marknadsföring av vinter och hur vi kommer att ropa in till destinationens vintererbjudanden.

Många av er HKT-medlemmar har redan era upplevelser och aktiviteter på plats på hogakusten.com, och vi vill gärna ha in fler.

Ta chansen att få hjälp på plats av Mikael Englund från HKT och Marcus Strömsten från HK Dest. Förutom att ta fram och fylla utbudet med vinteraktiviteter kan vi hjälpa till med övrigt som rör era digitala kanaler.

Tillfällen

Vi erbjuder tre arbetsstugor.

24/11, 9.00-14.00, Hotell Höga Kusten, Kramfors
25/11, 9.00-14.00, Scandic Hotel, Örnsköldsvik
26/11, 9.00-14.00, Appelbergs, Sollefteå

Anmäl dig till Mikael Englund på mikael@hogakusten.com eller 070-5189910.